Hvalpe

Hvalpeplaner 2019Abellabben´s Brave and Beauty bliver ved næste løbetid parret med Kelmagra Cruise.


I daglig tale; Harvey, er valgt ud fra linierne efter INTBRCH GBFTCH Craighorn Bracken, hvilket også gør sig gældende for faderen til Beautys forrige kuld.  På danske markprøver har jeg været i den heldige situation at kunne følge flere af Harveys afkom. Flere, som i stadig ung alder har startet deres markprøvekarriere på ganske overbevisende vis. Jeg har set sunde, smukke stilfulde harmoniske hunde, alle med et fantastisk drive.

Harvey har gjort et udsletteligt indtryk på mig, og jeg er glad for at kunne præsentere ham som Beautyś næste partner.Her er hvad Kennel Batmoors skriver om Harvey på deres hjemmeside, www.batmoors.dk/:


"Kelmagra Cruise er opdrættet af Mr. Jackson i England. Et kuld som rent praktisk er opdrættet ved Lee Hartis, der ejer kennel Leacaz. Harvey har en rigtig spændende afstamning med GBFTCH Asterix Aguzannis Of Chyatsworth som far.  En hund der føres af John Halstead junior på makrprøver i England, herunder ved det Engelske Markprøvemesterskab (IGL). Vi har set hanhunden flere gange og hver gang været imponeret.

Vi fik Harvey hjem fra Lee i sensommeren 2014. I 2015 vandt hans far Mesterskabet i England.

 

Harvey er energisk ung hanhund med mod på livet, der meget gerne vil ud og arbejde. Han virker til at være fornuftig i hovedet, har et super temperament. Vi har nu set ham både på test og koldtvildts prøver og vigtigts - på jagt. Vi er meget tilfredse med hans vildtfindende egenskaber.

Harvey er blevet far i løbet af foråret 2016, så nu følger vi spændt hans afkom for at se hvad han giver videre.

 

Harvey har i oktober fået sin 1 præmie på Åben A - så fortsætter træningen på vinderklasseniveau, inden vi går videre med markprøverne."


Som appendix til Batmmors tekst, kan det tilføjes at Harvey er kvalificeret til DRK Eliteprøve 2018 med  1. Vinder m/  CK og Cert markprøve A.


Fiktiv stamtavle: